halsojobb.se

Undersköterskor/Vårdbiträden, semestervikariat

Företag Arjeplogs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-19

Ansök nu

Undersköterskor/Vårdbiträden, semestervikariat

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård.

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Läs mer på vår hemsida: www.arjeplog.se

Arjeplogs kommun söker Undersköterskor/Vårdbiträden, sommarvikarier, till Hemtjänsten

Arbetsuppgifter:
Arbete som undersköterska och vårdbiträde med sedvanliga arbetsuppgifter. Vi söker Dig som vill arbeta med att ge våra brukare god omvårdnad, trivsel och gemenskap. Vi ser att du har god förmåga till samarbete och är flexibel och ansvarsfull.

Vi behöver dig som kan arbeta inom kommunens hemtjänst, vi har verksamhet inom tätorten, glesbygden samt nattpatrullen Pärlan.

Kvalifikationer:
För undersköterskor och vårdbiträden ser vi helst att du har utbildning.

Övrigt:
Vi kommer att prioritera sökande som kan arbeta hela sommaren.
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Arjeplogs kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Undersköterskor/Vårdbiträden, semestervikariat

Arjeplogs kommun