halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor välkomnas till intensivvårdsavdelningen!

Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Undersköterskor välkomnas till intensivvårdsavdelningen!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi på intensivvårdsavdelningen ser framemot att lära känna nya kollegor, då vi har medarbetare som flyttar och som kommer att gå i pension.

Är du intresserad, välkommen att ta kontakt med oss för mera information!

Som undersköterska hos oss är du en del av ett intensivvårdsteam som består av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi möter människor i ett av livets mest kritiska skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete varje dag. Vi arbetar med ständiga förbättringar av patientcentrerad omvårdnad och arbetsmiljö för att vara en arbetsplats att trivas på.

Vi driver en allmän intensivvårdsavdelning och vårdar svårt sjuka och allvarligt skadade patienter i alla åldrar, även barn. Verksamhet bedrivs dygnet runt. Varje år har vi ca 2 000 patienter, varav ca 600 är intensivvårdspatienter. Övriga är bland annat postoperativa patienter samt cvk- och epidural-kateterinläggningar.

När du börjar hos oss får du en introduktion som inkluderar bland annat bredvidgång och utbildning.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen kommer du att arbeta nära patienter som är svårt sjuka och har ett stort omvårdnadsbehov. Det innebär bland annat ständig övervakning, mobilisering, andningsvård och daglig hygien. I arbetet ingår även vård av postoperativa patienter och att assistera vid olika procedurer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och flerårig erfarenhet som undersköterska.

Arbetet kräver god förmåga att kommunicera, liksom att samarbeta med kollegor och andra samarbetspartners. För att kunna se till de särskilda behov som våra patienter har är det viktigt att du har en välutvecklad empatisk förmåga och trivs att vara nära patienter och närstående.

Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Löpande urval kommer att ske så välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Pia Iwars
Enhetschef
Telefon: 063-154838
Email: pia.iwars@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Johanna Persson
Kommunal
Telefon: 063-154830
Email: johanna.persson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/679/2021
Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Dela detta jobb

Undersköterskor välkomnas till intensivvårdsavdelningen!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård