halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Referensnummer

A1070602

Om tjänsten
Vi söker dig som vill ha ett varierande, stimulerande och mycket viktigt arbete där du gör skillnad för andra människor varje dag. Det är viktigt att vi trivs på arbetet och tillsammans vill vi bidra med arbetsglädje till såväl omsorgstagare som kollegor. 

Som undersköterska arbetar du med omvårdnad och socialt stöd till människor i behov av hjälp för att klara sin vardag. Du hjälper till med att skapa meningsfullhet i deras vardag. Arbetet utgår från individens behov och önskemål, där dialog och samverkan är viktiga redskap för att uppnå vård och omsorg av hög kvalité. Du kommer vara kontaktperson, vilket innebär att du tar extra ansvar för någon eller några omsorgstagare.

I rollen som undersköterska ingår även att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation, dokumentera i våra journalsystem, upprätta genomförandeplaner samt arbeta med nationella kvalitetsregister.

Just nu söker vi undersköterskor till vård- och omsorgsboenden, till korttidsboende, till hemtjänsten och till våra teampooler både tillsvidare och visstid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och två helger av fyra. Vi har också nattjänster inom respektive område.

VÅRD- OCH OMSORGSBOENDE OCH KORTTIDSBOENDE
Som undersköterska på vård- och omsorgsboende och korttidsboende arbetar du med människor som har stort vård- och eller omsorgsbehov. De har egna lägenheter och delar gemensamma utrymmen. 

HEMTJÄNST
Som undersköterska i hemtjänsten hjälper du människor i deras enskilda hem utifrån beviljade insatser. Vilket behov av hjälp de har och hur ofta varierar från person till person

TEAMPOOL OCH NATTPOOL
Som undersköterska i teampoolen samt nattpoolen täcker du ordinarie personals frånvaro och tillfälliga arbetstoppar inom hela förvaltningen, i både hemtjänst och vård- och omsorgsboende. Du har ett omväxlande arbete och din flexibilitet premieras med ett extra lönetillägg. 

I nattpoolen har du alltid arbetstid förlagd till natt. I teampoolen som arbetar dag och kväll har du möjlighet att låsa en del av dina arbetspass till dag- eller kvällstur vid schemaläggningen. Vid arbete på vardagar kommer du senast kl. 15 dagen före få din arbetstid fastställd till dag- eller kvällstur. 

Som anställd i omsorgsförvaltningen får du möjlighet att ta del av Kalmar kommuns erbjudande om friskvårdsbidrag, personalrabatter, inväxling av semesterdagstillägg, introduktionsutbildning och fortlöpande kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Omsorgsarbetet kräver en personlig mognad, lyhördhet och servicekänsla. Du har ett gott bemötande, är ansvarstagande och flexibel.

Vi söker personer som har empati och drivs av ett engagemang att dela med sig av kunskap och erfarenhet, samt att du vill ta till dig och lära av andras. Du har en positiv inställning, kan arbeta i team, är kreativ och öppen för att testa nya arbetssätt. Du har förmåga att snabbt ställa om när förutsättningar ändras. Du bidrar med självklarhet till en bra arbetsmiljö.

För att vara delaktig i planering och kvalitetsarbete används IT-verktyg i daglig drift. Det är viktigt att du är bekväm med teknik samt kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift utifrån dokumentationskrav. Du behöver antingen kunna cykla eller ha B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna komma i fråga för en anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. På polisen hemsida https://polisen.se/ väljer du registerutdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning, blankettnummer 442-9. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande.

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschefer på våra äldreboenden och inom hemtjänsten. 

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Omsorgsförvaltningens hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, korttidsboende, träffpunkter och daglig verksamhet är uppdelade i fyra team i huvudsak utifrån det geografiska läget. Varje team har en egen pool och samarbete sker över teamen.

Undersköterskor tillsvidare och visstid

Ansök nu

Dela detta jobb