halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor till Vårdavdelning Barn 9 i Solna

Ort
Utgår

2022-01-26

Ansök nu

Undersköterskor till Vårdavdelning Barn 9 i Solna

Referens nummer

2021/4030

Vi söker nya kollegor som brinner för barnsjukvård och vill arbeta på en spännande avdelning där vi tillsammans arbetar för att ge patienterna den bästa vården. Sök tjänsten som undersköterska hos oss!

Vårdavdelning Barn 9 i Solna är en slutenvårdsavdelning där vi vårdar barn och ungdomar mellan 0-18 år. Våra största patientflöden är infektion, kardiologi, endokrinologi och metabola sjukdomar, lung- och allergisjukdomar samt öron- näsa- halssjukdomar. Då avdelningarna på sjukhuset samarbetar vårdar vi tidvis även barn inom andra patientflöden. Vi har ett tätt samarbete med andra verksamheter på sjukhuset som till exempel fysioterapeuter, kuratorer, våra härliga clowner, Sjukhusskolan och Lekterapin.

Vi arbetar familjecentrerat vilket innebär att föräldrar och syskon inkluderas på ett självklart sätt i vården. Hos oss är barnet alltid i fokus. Avdelningen har bland annat en universitetssjuksköterska inom barnrätt och utbildade barnrättsombud som hjälper till att bevaka barn och ungas rättigheter inom hälso- och sjukvården.

Vi erbjuder
På Vårdavdelning Barn 9 har du möjlighet att bredda dina kunskaper inom högspecialiserad vård men även dina tekniska färdigheter. Vi lägger vikt vid individuell utveckling och uppmuntrar till kompetensutveckling i form av föreläsningar och utbildningsdagar. Vi har även ett gediget utbildningsprogram för all personal.

Arbetsgruppen på Vårdavdelning Barn 9 är ett härligt gäng där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi har högt i tak och strävar efter att alla i teamet ska få möjlighet att vara delaktiga i hur vården bedrivs för att göra det så bra som möjligt för våra patienter.

Om tjänsten
Som undersköterska hos oss kommer du arbeta med både akut och planerad vård. Vidare innebär uppdraget sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska, till exempel förberedelser inför undersökningar, EKG, omhändertagande av patienter och viss provtagning.

Vi arbetar i parvård och interprofessionellt för bästa möjliga omhändertagande.

Vi söker undersköterskor för tillsvidareanställning på både heltid och deltid. Vårdavdelning Barn 9 bedriver vård dygnet runt men vi arbetar utifrån önskeschema och är flexibla gällande schemaläggning. Helgtjänstgöring ingår i uppdraget.

Vi söker
Vi söker dig som...

  • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

  • tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

  • ar lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

  • arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom slutenvård.

Meriterande:

  • Barnspecialistundersköterska

  • Erfarenhet av barnsjukvård

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Anneli Svensson, Kommunal

Telefon
08-517 78063

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Undersköterskor till Vårdavdelning Barn 9 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset