halsojobb.se

Logga

Undersköterskor till vår korttidsenhet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Undersköterskor till vår korttidsenhet

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra Vingåkers centralort. Här samlas all kompetens under ett och samma tak vilket innebär snabba beslutsvägar, närhet till kollegor, chef och goda förutsättningar för att ge kvalificerad vård till våra brukare och medborgare. Vingåkers äldreomsorg består av hemtjänst, särskilt boende och HSL-team. Vårt särskilda boende är uppdelad på en demensavdelning, en somatisk och en korttidsavdelning.


ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers kommun söker nu en undersköterska till vår korttidsavdelning i äldreomsorgen. Som undersköterska på korttids innebär det att du arbetar med kvalificerad vård, rehabilitering och daglig omsorg av våra brukare. Vår korttidsavdelning är en avdelning med brukare som efter sjukhusvistelse väntar på att få komma hem till det egna hemmet igen och brukare som väntar på plats inne på vårt äldreboende. Vi tar även emot brukare som har växelvård, eller som kommer för att avlastning av anhöriga eller vid palliativa insatser.

Som undersköterska på vår korttidsavdelning kommer du arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. Du kommer vara ett stöd i våra brukares omsorg och stötta och hjälpa dem i deras vardag samt arbeta med rehabilitering efter sjukhusbesök och förbereda våra brukare på att få komma hem till det egna hemmet.

Korttidsavdelningen är en mindre enhet och du kommer bli en del av att arbetsteam och arbeta nära undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeut och närmsta chef. I arbetet ingår daglig dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Vingåkers kommun erbjuder önskad sysselsättningsgrad. Resurstid kan förekomma.

Urval och intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

KVALIFIKATIONER
Till vår korttidsavdelning söker vi dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är det meriterande. Som person har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt, du är hjälpsam och kreativ i ditt arbete och sätter våra brukare i främsta rum. Du är positiv till utveckling och vill bidra till att gruppen och verksamheten utvecklas framåt utifrån uppsatta mål.

På vår korttidsavdelning arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och enhetschef nära varandra och du behöver därför vara van vid att samarbeta och ha förmåga att uppmuntra dina kollegor att komma med förslag till förbättringar.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Undersköterskor till vår korttidsenhet

Vingåkers kommun