halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor till Vallastadens vårdboende

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Du kan önska sysselsättningsgrad vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg. Vi söker även 1 person som vill arbeta natt. 

I den nya stadsdelen Vallastaden på Lärdomsgatan ligger Vallastadens vårdboende. Ett boende för personer med demenssjukdom. I huset finns 60 lägenheter fördelat på 3 våningar. Två av lägenheterna är dubbletter. I huset finns ett SPA och ett ljusterapirum.

Kunderna har tillgång till en fin utemiljö med bl.a. ett orangeri. På innergården finns en trevlig skogsmiljö med en promenadslinga där man kan passa på att balansträna på de olika stationerna som finns runt om promenadslingan. Orangeriet kan användas året om då det finns golvvärme.

Vallastaden kommer att vara en testbädd för olika tekniska lösningar och forskare från Linköpings universitet kommer att vara delaktiga i det arbetet.

Ta nu chansen att bli en del av detta härliga team!

Arbetsbeskrivning

Vi vill att individerna som bor på Vallastadens vårdboende ska få hjälp och stöd med det denne inte klarar av själv, ha en meningsfull vardag, ha möjlighet till social samvaro och att delta i olika aktiviteter exempelvis sång, matlagning och trädgårdsarbete. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i detta arbete.

Arbetet som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, att se till det friska och locka fram personens egna förmågor.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns även möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg med inriktning mot demens. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt samt har kunskap om lågaffektivt bemötande.

Har du erfarenhet av arbete med nationella kvalitetssystem inom äldreomsorgen, såsom BPSD och Senior alert, ser vi detta som meriterande. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete samt har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en personlig mognad. Du behöver kunna möta varje individs behov genom att sätta dig in i dennes perspektiv och situation. Vi ser också att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder. Det är också viktigt att du är van vid att samarbeta och är lyhörd både mot kollegor och kunder.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan! 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 6

Ref. nr: 9659

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Undersköterskor till Vallastadens vårdboende

Linköpings kommun