halsojobb.se

Undersköterskor till Vallastadens vårdboende

Ansök nu

Undersköterskor till Vallastadens vårdboende

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Du kan önska sysselsättningsgrad vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Vi söker nu tre undersköterskor för tillsvidareanställning till Vallastadens vårdboende. Boendet, som är beläget i stadsdelen Vallastaden, har 60 platser fördelat på tre våningar med inriktning demens. Här prövar vi nya arbetssätt med hjälp av tekniska lösningar. Du kommer vara placerad på en avdelning, men tjänsten innebär även arbete på de andra avdelningarna vid behov. 

Arbetsbeskrivning

Vi vill att individerna som bor på Vallastadens vårdboende ska få hjälp och stöd med det han/hon inte klarar av själv, ha en meningsfull vardag, ha möjlighet till social samvaro och att delta i olika aktiviteter. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i detta arbete. 

Arbetet som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, att se till det friska och locka fram personens egna förmågor.

I arbetet ingår att vara kontaktman för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i systemet Treserva. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område utifrån din kunskap och dina intressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg med inriktning mot demens. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt samt har kunskap om lågaffektivt bemötande. Har du erfarenhet av arbete med nationella kvalitetssystem inom äldreomsorgen ser vi detta som meriterande. Likaså ser vi gärna att du har intresse samt erfarenhet av välfärdsteknik inom vården. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har datorvana och erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en personlig mognad. Du behöver kunna möta varje individs behov genom att sätta dig in i dennes perspektiv och situation. Vi ser också att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder. Det är också viktigt att du är van vid att samarbeta och är lyhörd både mot kollegor och kunder.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan! 

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 85-100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 7613

Dela detta jobb

Undersköterskor till Vallastadens vårdboende

Linköpings kommun