halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor till Tema Akut och Reparativ Medicin, Solna

Ort
Utgår

2022-01-19

Ansök nu

Undersköterskor till Tema Akut och Reparativ Medicin, Solna

Referens nummer

2021/3740

Vill du arbeta med högspecialiserad vård och få värdefull erfarenhet som undersköterska?
Vi erbjuder rotationstjänst på några av våra verksamheter inom Omvårdnadsområde Solna.

Våra verksamheter

AVA är en akutvårdsavdelning med 10 vårdplatser som vårdar patienter med akuta tillstånd inom medicin, kirurgi, infektion och ortopedi. Patienterna som vårdas hos oss kommer direkt från akutmottagningen för att fortsätta sina undersökningar och behandlingar, för att sedan efter diagnostisering överflyttas till sin hemmaklinik, alternativt skrivas ut till hemmet.

Intermediärvårdsavdelning (IMA) är en dygnet-runt verksamhet som tar emot patienter direkt från Intensivakuten och andra avdelningar som är i behov av fortsatt avancerad vård. Våra vanligaste patienter är de med akut medicinska, infektiösa och kirurgiska sjukdomstillstånd.

Trauma, akutkirurgi och ortopedi är en akut och traumaavdelning med tre patientflöden, trauma, akutkirurgi och akutortopedi där trauma är huvuddelen av vårt uppdrag. Vi tar hand om traumapatienten direkt efter det initiala omhändertagandet, övervakar och stabiliserar på vår integrerade övervakningsenhet för att sedan även slutvårda på våra vanliga vårdplatser patienten hem eller vidare till rehab.

IAVA är en akutvårdsenhet för infektionspatienter. Patienterna har varierande infektionssjukdomar men även andra sjukdomar inom bland annat medicin, kirurgi och ortopedi. Arbetet med patienterna sker i vårdlag och i nära samarbete med andra yrkeskategorier där instrumentell monitorering av vitalparametrar, hantering och uppföljning av NIV och Highflow är en del av avdelningens vårdnivå och arbetssätt. 

Om tjänsten 
Som undersköterska hos oss har du en central roll i mötet med våra patienter. Du har ett stimulerande och varierande arbete där din kunskap och kompetens värderas högt. Som undersköterska tar du stort ansvar för omvårdnadsarbetet kring patienterna.

Du planerar och utför omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet. Vi arbetar i team om sjuksköterska, undersköterska och läkare där kommunikation och samarbetet inom teamet är högt värderat.

Du erbjuds en rotationstjänst som undersköterska mellan två av våra enheter. Detta kommer ge dig ett större helhetsperspektiv gällande patientens väg genom vården, och du får en breddad kunskap i din profession.

Vi söker
Dig som är utbildad undersköterska och som är trygg i din yrkesroll. Du är ansvarstagande och har ett flexibelt arbetssätt samt är stresstålig. Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbeta med kollegor, samtidigt som du har god förmåga att prioritera och fatta beslut i stressiga situationer.

Kvalifikationer
Krav:

-Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

- Erfarenhet av att arbeta minst 2 år som undersköterska inom akutsjukvård eller somatisk vård på sjukhus.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och urval sker löpande.


Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

SACO

Telefon
saco.karolinska.karolinska@sll.se

Namn

Vision

Telefon
vision.karolinska@sll.se

Namn

Läkarföreningen

Telefon
lakarforeningen.karolinska@sll.se

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@sll.se

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@sll.se

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Undersköterskor till Tema Akut och Reparativ Medicin, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset