halsojobb.se

Undersköterskor till Randerslund Laholms kommun, vikariat

Nu söker vi på Laholms kommun undersköterskor för vikariat till Randerslund.

Är du undersköterska och redo för nya utmaningar? Vill du vara med och påverka och utveckla framtidens äldreomsorg? Vill du kunna känna att det arbete du utför är betydelsefullt och viktigt? Då är du den vi söker. Vi söker dig som är engagerad, samarbetsvillig och flexibel. Som liksom vi brinner för äldre och tycker äldreomsorgen är spännande och vill göra skillnad för de brukare som bor och vistas på Randerslund, varje dag.

Beskrivning
Randerslunds särskilda boende ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med möjlighet för härliga promenader. På Randerslund arbetar vi för brukarens delaktighet i sin vardag.

Randerslund består av totalt 48 platser fördelade på sex avdelningar. I dagsläget är en av avdelningarna en demensavdelning men till hösten kommer vi att omvandla ytterligare en avdelning till demensavdelning. Flera av våra medarbetare vill nu utöka sina kunskaper och vi söker därför ersättare till dem under deras studietid.

Tjänsterna är placerad på olika avdelningar men vi vill att du som söker är öppen för att kunna arbeta på hela Randerslund, där du behövs efter behov. Du liksom vi tycker det är viktigt med teamarbete, där alla professioner är lika viktiga, för att tillsammans nå ett resultat som gagnar brukarna. Du brinner för att vara med och förändra och utveckla verksamheten.

Laholms kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi arbetar efter heltid som norm, vilket innebär att vi erbjuder heltidsarbete.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att du ska vara stöd och hjälp till de brukare som bor på Randerslund. Stötta och stödja i de aktiviteter som brukaren behöver hjälp med i vardagen, för att få möjlighet att fortsätta leva ett meningsfullt och aktivt liv med en meningsfull vardag. Bistå brukaren i aktiviteter, vara delaktig i upprättandet av genomförandeplaner och uppföljningar, kontaktmannaskap, rapportera och dokumentera i våra stödsystem, utföra delegerade HSL-insatser, vara delaktig på teamträffar och APT, upprätta goda kontakter med anhöriga och andra viktiga personer för den enskilde, bidra med nytänkande och arbetsglädje samt ansvara för ett eller flera ansvarsområden som man brinner för och vill utveckla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Det är meriterande om du har arbetat med äldreomsog tidigare och vi ser gärna att du har en demensutbildning.

Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Du ska värna om brukarnas integritet, delaktighet och självbestämmande. Du är lyhörd och arbetar med respekt för andra människor. Du är ansvarsfull och har förmåga att anpassa arbetet efter brukarens behov och ser möjligheter istället för hinder och brinner för att ge god service till brukarna.

Du har en hög social kompetens och lätt för att samarbeta med kollegor och andra professioner.

Du är van vid att dokumentera och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
7st vikariat 2021-09-01 till och med 2022-08-31

1st vikariat 2021-09-01 till och med 2022-01-31

Tillträdesdag
2021-09-01 alternativt enligt överrenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Åsa Lundin, Enhetschef 0430–15934, 0702-20 07 14

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2021-08-01

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Randerslund Laholms kommun, vikariat

Laholms kommun - Socialförvaltningen