halsojobb.se

Undersköterskor till Ramstorps fritidsverksamhet

Ansök nu

Undersköterskor till Ramstorps fritidsverksamhet

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande.

Vi söker nu två undersköterskor till Ramstorps servicehus och fritidsverksamhet. En av tjänsterna är förlagd 50% som fritidsansvarig och 50% som undersköterska på servicehuset. Den andra tjänsten är förlagd 80% som undersköterska, men kommer att hoppa in på fritidsverksamheten vid behov. Båda tjänsterna avser rakvecka med arbetstider måndag till fredag.

I Ramstorps hemtjänst utgår vi från våra lokaler på Ramstorps servicehus i Ramshäll och vi bedriver hemtjänst i Ramstorp och delar av Berga och Johannelund.

Arbetsbeskrivning

Som fritidsansvarig på Ramstorps fritidsverksamhet ansvarar du för att planera och hålla i aktiviteter på servicehuset utifrån kundernas behov och önskemål. Du skapar engagemang och arbetar aktivt för att fler kunder ska delta. Arbetet innebär även att skapa kontakter och samverkan med andra aktörer.

Som undersköterska i Ramstorps hemtjänst arbetar du oftast själv hemma hos kunden. Du tillgodoser kundernas individuella behov av omsorg vilket exempelvis innefattar hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, att se till det friska och locka fram personens egna förmågor.

Du är kontaktperson för ett antal individer där ni planerar stödet och hjälpen tillsammans, upprättar genomförandeplaner samt dokumenterar i systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter.

I arbetet färdas vi med cykel och bil mellan våra kunder. Vi använder oss av mobiltelefoner för att öppna dörrar, registrera besök och i framtiden kommer vi att dokumentera via dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet inom äldreomsorg och av att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. Du har ett intresse av att hålla i aktiviteter för äldre och det är meriterande om du har arbetat med det tidigare.

Körkort för manuell växel och att du kan cykla är ett krav då du måsta kunna ta dig till kundens hem. Du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket, har datorvana och erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Vi söker dig som skapar engagemang och delaktighet för våra kunder. Du tar egna initiativ och är lyhörd för kundernas behov och önskemål. Då du till stor del arbetar ensam både i hemtjänsten och i fritidsverksamheten är det viktigt att du är självgående, tar ansvar samt är van vid att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg med att stå och prata framför flera människor och är kontaktsökande. Du har också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan!

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten

Tillträde: 2022-01-31 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100% och 80%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 7941

Dela detta jobb

Undersköterskor till Ramstorps fritidsverksamhet

Linköpings kommun