halsojobb.se

Undersköterskor till operation i Huddinge

Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Undersköterskor till operation i Huddinge

Är du undersköterska och intresserad av operationssjukvård? I Huddinge vi bedriver anestesi- och operationsverksamhet i samband med bland annat akut kirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik och interventionell verksamhet samt inom högspecialiserad gynekologisk, urologisk, ÖNH samt övre abdominell kirurgi.

Om tjänsten 
I ditt arbete som undersköterska har du en mycket viktig roll i teamet. Du kommer bland annat att vara inne på operationssal där du assisterar både anestesi- och operationssjuksköterska i deras arbete.  

En annan del av jobbet innebär att du förbereder och plockar fram relevant utrustning och material till aktuell operation samt ansvarar för att rengöra och iordningställa salen inför nästa operation. 

Kvälls- och helgarbete ingår i tjänsten.

Vi erbjuder  
Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett gediget inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov.  

Vi tar fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig och erbjuder kontinuerliga utbildningsdagar och andra kompetenshöjande utbildningstillfällen som till exempel simulatorträning. 

Vi söker dig som är en positiv, engagerad och flexibel person. Du samarbetar med dina kollegor för att nå gemensamma mål, är hjälpsam och har förmåga att ta egna initiativ utifrån gruppens gemensamma mål. Du är lyhörd för andras behov och kommunicerar själv på ett tydligt och rakt sätt.

Självklart arbetar du enligt yrkesetiska koder och strävar efter att skapa delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du tar ansvar för ditt eget arbete och har förmåga att hantera stress på ett konstruktivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

- Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

- Erfarenhet av arbete på operation 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla

1. CV

2. Personligt brev (frivilligt)

3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Om rekryteringsprocessen
Vi går igenom ansökningarna löpande.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Dela detta jobb

Undersköterskor till operation i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset