halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor till nystartad resursgrupp!

Företag Habo kommun
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Undersköterskor till nystartad resursgrupp!

Arbetsplatsen
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att vara med från början i vår resursgrupp, som utgår från hemtjänsten!

Hemtjänstens verksamhet är idag uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo.
Vi utökar nu med en femte grupp som arbetar mot hela Habo Kommun.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö.
Vi erbjuder dig flera olika förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid.

Arbetsuppgifter
Hemtjänsten har ett viktigt uppdrag som möjliggör för kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Som medarbetare i resursgrupp kommer du ej att ha kontaktmannaskap men genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation är en daglig del i arbetet.

Du som arbetar i resursgrupp kommer tillsammans med gruppen att lägga eget schema, där en resurs finns tillgänglig dag, kväll och helg. Bokning kommer därefter att ske i den grupp som har behov av personalresurs. Beroende på gruppens sammansättning kommer tjänstgöring endast kvällstid att vara möjlig.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren. Du behöver ha ett genuint intresse för att stödja människor i sin vardag utifrån individuella behov, där ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig.
I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.
Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Tidigare arbete inom hemtjänst och arbete inom vården är meriterande.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-06-20. Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 6

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-05-22
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-421

Upplysningar
Karin Melin
Enhetschef
036-442 83 11

Helena Edlund
Enhetschef
036-442 82 30

Facklig företrädare nås via kommunens växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Undersköterskor till nystartad resursgrupp!

Habo kommun