halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor till Lindero

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle.

Lindero är ett särskilt boende i centrala Mörbylånga med två avdelningar med omsorgstagare med olika behov. Nu söker vi nya medarbetare som vill bidra till vår verksamhet och till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka. Hoppas du vill bli vår nya kollega!

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska vid Lindero består av att ge god livskvalité och personcentrerad omsorg genom ett professionellt bemötande. Vi söker dig som är engagerad och intresserad av att göra dagarna meningsfulla för våra boende och ge dem trygghet.

I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande dokumentera i dokumentationssystemet Procapita samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterskan. Framöver kommer vi gå över till att arbeta i systemet Life Care.
Förutom att du arbetar med att ge god vård och omsorg så förväntas du bidra med arbetsglädje och nya idéer. Vi samarbetar med andra särskilda boenden i kommunen så arbete på andra enheter förekommer, vilka kallas resurspass. Förutom att man stöttar upp på andra arbetsplatser så bidrar även resurspassen till att ge dig variation och utveckling i arbetet. Självklart ingår introduktion innan resurspass på ett annat boende.

På Lindero är vi måna om att respektera och ställa upp för varandra för att bibehålla vår goda arbetsmiljö och fina anda. Så för att passa in hos oss behöver du vara lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Du behöver vara flexibel och kunna anpassa arbetssättet utifrån de behov som finns eller uppstår i det direkta arbetet med de boende och inom arbetsgruppen.

Arbetstiderna för dagtjänstgöring är förlagda till dag, kväll och helg. Vårt mål är att alla medarbetare ska kunna påverka sitt schema men med utgångsläge som baseras på verksamhetens behov och planeringen sker genom schemaläggning i IT-systemet Multi Access.

Kvalifikationer

Vi söker utbildade undersköterskor med god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens som bidrar till att öka den kvalitet och arbetsglädje som redan finns i arbetsgruppen.

Dröj inte med att skicka in din ansökan då intervjuer kommer ske löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Referensnummer: C68765

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Lindero

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg