halsojobb.se

Hemvården

Hos oss får du arbeta med mångfacetterade uppgifter och har den viktiga rollen i direktkontakten med våra brukare. Låter detta intressant? Sök tjänsten som sjuksköterska till hemvården i Uppsala kommun redan idag!

Hemvården är i Uppsala kommun delat till geografiskt 12 olika områden. Utöver detta har kommunen en egen Nattpatrull som utför arbetet över alla områden.

Läs mer om arbetsplasten här: Uppsala kommun (http://www.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som undersköterska kommer du att arbeta med mångfacetterade arbetsuppgifter. Du har en viktig roll i direktkontakten med våra brukare där du ger personlig omvårdnad och serviceinsatser samt bedömer det aktuella läget. Du behöver ta stor hänsyn till brukarens individuella behov. Du utför även uppgifter delegerade från legitimerade personal och dokumenterar enligt socialtjänstlagen. Vår ambition är att du tillsammans med oss utvecklar verksamheten och dig själv i ett nära samarbete med dina kollegor.

Både natt- och dagtjänstgörningen är schemalagt. Dagtjänstgörningen innebär att du ska jobba dag, kvällar och helger. Arbetstid på dagtjänstgörningen är mellan kl 07-22 beroende hur tiderna är lagt in i schema.
Natten tjänstgör mellan kl 21.30-07.30.

Din bakgrund
Vi söker dig som är undersköterska. Har du erfarenhet av arbete inom vården är också det meriterande för tjänsten. Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift krävs. För nattjänstgöring krävs även B-körkort. För dagtjänstgöring är det meriterande om du har B-körkort.

Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är du flexibel och ser möjligheter i förändringar samt du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser även att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. I övrigt så är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jaana Nieminen, verksamhetschef, 018-727 59 88
Therése Wandebäck, 018-727 54 70
Kristin Asp, 018-727 79 63

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterskor till hemvården Uppsala kommun

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Dela detta jobb