halsojobb.se

logga

Undersköterskor till hemtjänsten Färjestaden City

Ansök nu

Undersköterskor till hemtjänsten Färjestaden City

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vi söker nu 2 nyfikna och ansvarstagande undersköterskor till hemtjänsten i Färjestaden City.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta i hemtjänsten innebär ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är likt den andra, du är ofta spindeln i nätet och vill göra skillnad för våra brukare som vi finns till för.

Du kommer att utföra såväl omvårdnad, hjälpa till i hemmet med allt ifrån matlagning till tvätt och städ, dokumentation och HSL-insatser på delegation.

Vi jobbar med kontaktmannaskap som innebär att du har ett utökat ansvar kring dina specifika brukare där du blir en viktigt person för den vi finns till för och att den skall få den rätta hjälpen, känna sig trygg och säker i sin vardag.

I Färjestaden kommer vi under 2021 att flytta in till nya och större lokaler. Vi kommer även att dela en av hemtjänstgrupperna, då vi strävar efter att ha mindre arbetsgrupper för att kunna ha en bra kontinuitet.

I hemtjänsten jobbar man dag/kväll samt helg.

Kvalifikationer

Är du en kreativ människa som gillar att möta olika sorters människor ska du komma och jobba hos oss i hemtjänsten.

Här får du chansen att arbeta i ett team med såväl undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor och rehabpersonal som vill ge omsorg och livskvalitet för de vi finns till för, vilket är en del av vår värdegrund.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning.

Flexibilitet, kunna hålla flera bollar i luften, ärlighet och värdesättande av den personliga integriteten värderas högt och att kunna jobba i grupp och enskilt.

Som person är du lyhörd, positiv, trygg och pålitlig. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg eller annan medicinsk erfarenhet är meriterande.

Körkort är ett krav.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss för att höra mer. Under Joakims semester finns Jenny Westerlund att kontakta som enhetschef.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktpersoner

Joakim Östh, Enhetschef
0485-47745
Joakim Östh

Jenny Westerlund, Enhetschef
0485-471 26
Jenny Westerlund

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till hemtjänsten Färjestaden City

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg