halsojobb.se

Undersköterskor till hemsjukvården - Sommaren 2019 - Hälsa, sjukvård och rehab

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Undersköterskor till hemsjukvården - Sommaren 2019 - Hälsa, sjukvård och rehab

Hemsjukvården söker undersköterskor/sjuksköterskestudenter  för arbete under sommaren 2019. 
      
Arbetsuppgifter 
Som undersköterska i hemsjukvården arbetar du i ett team med sjuksköterskor /distriktssköterskor, samt att du även samarbetar med andra yrkesgrupper.
 
Just nu söker vi sommarvikarierande undersköterskor för att förstärka upp hemsjukvården under sommaren. Som undersköterska i hemsjukvården arbetar du med både planerade och oplanerade hembesök. I den här rollen behöver du kunna arbeta självständigt och ha förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behöver även ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och för att samarbeta med andra. 

Ditt huvudsakliga arbete består i att utföra av distriktssköterska/sjuksköterska delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Insatserna är av mer avancerad karaktär såsom provtagning, insulingivning, omläggning, sondmatning, administrera läkemedel, subkutana injektioner med mera. 

Ta chansen att arbeta som sommarvikarie hos oss och bredda dina erfarenheter och kunskaper för framtida yrkesmöjligheter!

Dokumentation är en viktig arbetsuppgift och du ansvarar för att dokumentera i Treserva enligt HSL. Du har ett nära samarbete med olika yrkeskategorier i den interna verksamheten men även med annan vårdgivare.

Kvalifikationer
Du ska ha examen från vård och omsorgsprogrammet eller gått minst fyra terminer på sjuksköterskeprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat som undersköterska inom vård och omsorg. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både patienter, när-stående och arbetskamrater. Som person är du förändrings- och utvecklingsinriktad, engagerad och lyhörd mot patienter och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt förmåga att förstå, läsa, tala och skriva svenska. Du är flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Meriterande är erfarenhet av provtagning, subkutana injektioner och omläggningar.

Övrigt
Körkort krävs. Individuell lön och andra anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Ange löneanspråk. Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Du är välkommen med frågor till områdeschef Fredrik Karlsson  tfn 0525-18175. fredrik.karlsson@tanum.se eller Maria Engelbrektsson tfn 0525-18535 maria.engelbrektsson@tanum.se. Fackliga företrädare nås via kommunsens kundcenter på telefon 0525-180 00.

Vi vill ha din skriftliga ansökan med cv och betyg senast 2019-05-31. Rekryteringsarbetet kommer att pågå under ansökningstiden.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Undersköterskor till hemsjukvården - Sommaren 2019 - Hälsa, sjukvård och rehab

Tanums kommun