halsojobb.se

Omsorgsförvaltningen söker fler undersköterskor till Fjällbacka service. Anställningen är tillsvidare på upp till heltid där 50-75% utgör tjänstgöring på enheten och om du önskar, upp till heltid genom att du lägger dig tillgänglig i omsorgsförvaltningens bemanningsenhet. Vi söker nu nya medarbetare till tre av våra avdelningar. Tillträde snarast. 

 Arbetsuppgifter 
Fjällbacka service Äldreboende består av fyra boendeenheter, tre somatikboenden och ett gruppboende för människor med demenssjukdomar. Mittskär, Hjärterö och Linden är somatiskt inriktade avdelningar och Gruppboendet är en avdelning för demenssjuka. 

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Schemaläggning med hjälp av Multiaccess. Vi arbetar med samordnad bemanningsplanering. Dokumentation i Treserva.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Har du vidareutbildning i omvårdnad vid demenssjukdomar så ser vi det som särskilt meriterande. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är meriterande. Vi ser det även som en fördel om du har något speciellt intresseområde som du kan använda dig av i arbetet med att skapa guldkant i tillvaron för våra hyresgäster.

Övrigt
Individuell månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Som ”guldkant” för våra hyresgäster har vi på boendet tillgång till bland annat seniorgym, trehjulig elcykel, surfplattor och ett solrum för gemensamma aktiviteter. För personalen har vi dessutom ett personalgym.

Du är välkommen med frågor till enhetschef Hans-Peter Johannesson, 0525-18601 eller administratör Annelie Gustafsson, 0525-18600 eller 18080. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431.

Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk märkt med ref nr "23” samt vilken tjänst du söker senast 2020-01-31.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

 

 Sista ansökningsdag:2020-01-31
 Arbetsgivare:Tanums Kommun
 Ort:Tanumshede
 Titel:Undersköterskor till Fjällbacka service äldreboende
 Anställningsform:Tillsvidareanställning
 Heltid / Deltid:Heltid
 Tjänstens omfattning:100

Undersköterskor till Fjällbacka service äldreboende

Företag Tanums kommun
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb