halsojobb.se

Undersköterskor till Enheten för hälsa, vård och omsorg

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-20

Ansök nu

Undersköterskor till Enheten för hälsa, vård och omsorg

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Korttidsenheten. Målet för brukarna som vistas på Korttidsenheten är att återta, bibehålla och/eller förbättra sina funktioner i den dagliga livsföringen. Detta sker genom att erbjuda omvårdnad, social omsorg, rehabilitering, miljöombyte, hälso- sjukvårds insatser mm. I arbetsuppgifterna ingår även läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Som undersköterska på korttiden ansvarar du för omvårdnad, omsorg och stöd till träning och aktiviteter till våra besökare.

Arbetsbeskrivning

Enheten för hälsa, vård och omsorg Socialförvaltningen Lomma kommun söker undersköterskor:

- 1 st. 75 % tillsvidare anställning

- 1 st. 50% tillsvidare anställning

- 1 st. 75 % graviditets vikariat

 

Du kommer att samarbeta med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och övrig omvårdnadspersonal. Arbetet bygger på stor respekt för den enskildes behov och önskan.

Vi arbetar med kontaktmannaskap, schemaprogram Time Care, dokumentationssystem Procapita.

Placering: Korttidsenheten, Jonasgården, Bjärred

Kvalifikationer

- Omvårdnadsprogram eller likvärdig utbildning är önskvärd.

- Erfarenhet av geriatrik eller rehabilitering är meriterande.

- Datorvana.

 

Viktiga personliga egenskaper är samarbetsförmåga, självständighet, flexibilitet, initiativrikedom, förmåga att ta ansvar och fatta egna beslut samt ha ett rehabiliterande förhållningssätt. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska.

 

Tjänstgöring dag/kväll samt helg 2 av 5

Anställningens omfattning

Deltid

Ansökan

Referensnummer: 10-2020

Sista ansökningsdag: 2020-02-20

Anställning

Tillsvidareanställning

50-75 %

Kontakt

Pia Nilsson

040-641 13 11

 

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Undersköterskor till Enheten för hälsa, vård och omsorg

Lomma Kommun Socialförvaltningen