halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterskor till DAL City hemtjänst

Ort
Utgår

2022-09-27

Ansök nu

Undersköterskor till DAL City hemtjänst

Om arbetsplatsen

Leanlink är förvaltningen som bedriver äldreomsorg i kommunal regi i Linköping. Här finns det cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Linköpings kommun har lång och väletablerad erfarenhet av vård och omsorg för våra äldre invånare.   

Nu söker vi på DAL (demensarbetslaget) City två nya kollegor som vill bli en del av vårt härliga gäng. Tjänsterna innefattar en visstidsanställning på 100% och ett vikariat på 85%, men du har möjlighet att önska sysselsättningsgrad vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och varannan helg. 

DAL City är ett specialteam inom hemtjänst i centrala Linköping som utgår från Trädgårns servicehus. Vi vänder oss till personer som är i behov av hemtjänst och har en demensdiagnos eller demensliknande symptom.

Arbetsbeskrivning

I DAL City hemtjänst arbetar du oftast själv hemma hos kunden, vilket skapar en nära relation och trevliga möten. Målsättningen med DAL är att ge personer med demenssjukdom bättre omvårdnad, större trygghet och därmed ökade förutsättningar för att bo kvar i det egna hemmet. Du arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande där tyngdpunkten ligger på personcentrerad omvårdnad utifrån arbetssättet IBIC (individens behov i centrum). 

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i systemet Treserva. Du har även kontakt och samarbete med samverkansparter och får kontinuerlig handledning inom demensområdet. En viktig del i arbetet är också att vara närståendestöd där du har nära kontakt med och stöttar anhöriga.

Vårt arbete utgår från den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, att se till det friska och locka fram personens egna förmågor.

I arbetet färdas vi med cykel mellan våra kunder och vi arbetar över hela city.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, samt erfarenhet av arbete eller praktik inom området. Du har också kunskap om salutogent förhållningssätt och demens, och har du kännedom om lågaffektivt bemötande ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

I tjänsten använder vi oss av cykel för att ta oss runt mellan kunderna och det är därför ett krav att du kan cykla. 

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsade anställningar t.o.m. 230430 och 231031

Sysselsättningsgrad: 85-100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10034

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Undersköterskor till DAL City hemtjänst

Linköpings kommun