halsojobb.se

Undersköterskor till dagvårdsenhet inom Tema Cancer, Karolinska Solna

Ort
Utgår

2021-03-04

Ansök nu

Undersköterskor till dagvårdsenhet inom Tema Cancer, Karolinska Solna

Dagvårdsenheten servar Tema Cancer Solna med vård av patienter som kommer polikliniskt inför operation eller undersökning. Patientgruppen är varierad avseende ålder och diagnoser då enheten samarbetar med tre olika medicinska områden. Vi söker flera självständiga och nyfikna medarbetare.

Om oss

Tema Cancer är ett av Karolinskas största teman. Vi är ett av 19 sjukhus i Europa som ackrediteras som ett Comprehensive Cancer Centre (CCC). Det är vi otroligt stolta över. Att vara ett ackrediterat CCC innebär att man uppfyller europeiska kvalitetsstandards i fråga om bemötande, prevention, diagnos, behandling, rehabilitering samt forskning, undervisning och utbildning.

Vi erbjuder

Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete för dig som vill bredda din erfarenhet och kompetens. Du får stor variation inom din undersköterskeroll med varierande arbetsuppgifter.

 • Erfarna och engagerade kollegor

 • Ett nära teamarbete kring patienten

 • Individuellt anpassad introduktion

 • Regelbunden kompetensutveckling

 • Mentorskapsprogram för nyanställda

 • Möjlighet till specialistutbildning

Om tjänsten

Dagvårdsenheten är öppen mellan 06.30-21.30 måndag till fredag.

Arbetsuppgifterna på dagvårdsenheten omfattar bland annat preoperativa förberedelser, postoperativ omvårdnad och övervakning samt omvårdnad före och efter undersökningar.

Vi söker

Dig med ett genuint intresse för ditt yrke. Vi ser att du har hög social kompetens då det är snabba möten med patienterna och stort patientfokus. Då enheten expanderar förutsätter vi att du driven och vill bidra till uppöppnandet av flera platser.

Kvalifikationskrav

Krav: Utbildad undersköterska, du ska antingen ha gått omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng)  eller komvuxs vårdutbildning (minst 1350p) eller motsvarande utbildning

Du ska ha minst två års erfarenhet som undersköterska. 

Meriterande:

 • Tidigare arbetslivserfarenhet från

  • Slutenvårdsarbete.

  • Onkologiska och kirurgiska patienter

  • Dagvårdsenhet.

Rekryteringen kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt

Anna Wiberg 
Vårdenhetschef
contacticon phone 073-9660792

Dela detta jobb

Undersköterskor till dagvårdsenhet inom Tema Cancer, Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset