halsojobb.se

Undersköterskor till Bergshamra i Norrtälje

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Undersköterskor till Bergshamra i Norrtälje

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående.  
Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot en ny kollega! Passa på att arbeta i vackra Bergshamra en tid.
 
Om oss 
Äldreboendet Rosenlundsgården önskar få en vikarie under 3 månader! 
 
Rosenlundsgården ligger centralt belägen i Bergshamra med vackert läge nära skog och vatten.
 
Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Vi arbetar i team och har ett utvecklat kontaktmannaskap. Dokumentation och signering sker digitalt. 
 
Inom äldrevården drivs flera olika projekt för att förbättra verksamheten både för dig som anställd och för våra boende. Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot några en ny kollega!     
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.   
 
Om tjänsterna:
 
Vi söker en undersköterska till deltid  i Bergshamra, Norrtälje under 3 månader.
 
Arbetstidsförläggning enligt schema
 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.  
 
Om dig 
Du har undersköterskeutbildning. 
Utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa/demens och geriatriska sjukdomar är meriterande. 
Du ser individens behov, är öppen och lyhörd, tar ansvar för ditt arbete och att verksamheten och arbetsgruppen fungerar och utvecklas. 
 
Datorvana är ett krav. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.      
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.    
 
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.  
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.  
 
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt. http://www.sll.se/ 
 
Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor. Vi driver bland annat Norrtälje sjukhus, vårdcentraler, psykiatri, äldreboenden, BVC, LSS-verksamheter och hemtjänst. 
Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Region Stockholm och Norrtälje kommun. 
Med våra ca 2 300 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare. 
Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier. 
 
Ansök här 
Sista ansökningsdag: 2019-04-21 
  
Övriga tjänster 
Se andra tjänster inom Region Stockholm här 
Dela annons 
 
Yrkesområde 
Undersköterska 
 
Arbetsplats 
Blidö eller Bergshamra 
 
Anställningsform 
Tillsvidareanställning 
 
Anställningens omfattning 
Deltid 
Kontakt 
Malin Lundqvist  
Enhetschef 
 0176-327440 
 
Fackliga representanter 
Nås via Tiohundras växel, 0176-10100 
 
Referensnummer 
161817

Dela detta jobb

Undersköterskor till Bergshamra i Norrtälje

Tiohundra AB