halsojobb.se

-->

Undersköterskor sökes till PMI neurooperation

Ort
Utgår

2021-02-01

Ansök nu

Undersköterskor sökes till PMI neurooperation

Vill du bli en del av en dynamisk, högspecialiserad verksamhet som dessutom är en regionspecialitet? Vi söker nu fler kollegor till neurooperation på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Om tjänsten
På Neurooperation utför vi högspecialiserade neurooperationer, där Karolinska är ensam utförare i Region Stockholm. Vi arbetar både med elektiva och akuta patienter 24/7 - allt vi gör dagtid, kan förekomma även jourtid. Vi behandlar bland annat patienter med intrakraniella tumörer, vaskulära missbildningar, förändringar i spinalkanalen samt likvorcirkulationsstörningar. En rolig del av vårt neurouppdrag är akut-/traumapatienter. Vi har ett nära samarbete med vår egen neuroanestesi. Ditt arbete som undersköterska kommer till största del att vara inne på operationssal, där du tillsammans med teamet är delaktig under hela operationsförloppet.

Vi söker
För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 15 000 medarbetare. I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad undersköterska, Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller motsvarande

  • Erfarenhet av att arbeta med akutsjukvård

Meriterande:

  • Erfarenhet från arbete på operationsavdelning

Känns det här spännande? Då rekommenderar vi dig starkt att kontakta oss för att komma hit på en förutsättningslös hospitering.

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  • CV

  • Personligt brev

  • Utbildningsbevis

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.


Dela detta jobb

Undersköterskor sökes till PMI neurooperation

Karolinska Universitetssjukhuset