halsojobb.se

Undersköterskor sökes till Nattpatrullen för semestervikariat

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Undersköterskor sökes till Nattpatrullen för semestervikariat

Om arbetsplatsen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.

Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter
Till sommaren 2020 söker vi dig som vill arbeta som undersköterska i nattpatrullen på semestervikariat.  

Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där vi skapar en god vardag för de boende genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, inköp, städning och tvätt. 

Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring kunden samt ha kontakt med anhöriga. 

Du förväntas kunna arbeta självständigt i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Kvalifikationer
Till tjänsterna söker vi främst dig som är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

Vi söker dig som kan bidra till vårt moderna arbetsklimat med ett öppet sinne för människors olikheter och med respekt för varandras bakgrund och åsikter. Du har god förmåga att samarbeta med andra samt har en vilja att utvecklas som människa och att ständigt förbättra dig i din yrkesroll. 

Du ska ha en förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och kan tydligt kommunicera med våra äldre för att tillgodose deras behov utifrån både genomförandeplan och uppkomna situationer. Du kan också ta till dig muntlig och skriftlig information för att kunna ge en säker vård och omsorg med hög kvalité till våra kunder i Hemvårdsförvaltningen. 

Vi ser också gärna att du har god datorvana, vana att hantera en mobiltelefon och lätt för att kunna hantera våra digitala verktyg och system. 

Då vi kör bil i tjänsten är det ett krav att du har körkort för manuell växellåda för att vara aktuell för tjänsten.

Fakta om tjänsten
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2020-09-01
Publicerad
2020-03-19
Ansök senast
2020-05-17
Upplysningar
Kommunal
Telefon: 035-138070
Anna
Kontaktperson - Rekrytering
Telefon: 0720-848546
Ansökan
Referensnummer
C36603 - 2020
Ansök
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag
442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi kommer gå igenom urvalet löpande innan ansökningstiden har gått ut och kommer att kalla kandidater till intervju löpande under våren.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Undersköterskor sökes till Nattpatrullen för semestervikariat

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning