halsojobb.se

Undersköterskor och vårdbiträden till Åshagas- och Bokhöjdens särskilda boenden i Hjärnarp

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-13

Ansök nu

Undersköterskor och vårdbiträden till Åshagas- och Bokhöjdens särskilda boenden i Hjärnarp

Adium Omsorg, som är en del av Förenade Care AB, driver Bokhöjden och Åshaga på uppdrag av Ängelholms kommun. Adium Omsorg AB är ett idéburet företag, där vår värdegrund LEVA gör oss stärka i leveransen av god service, vård och omsorg. LEVA, lyhördhet, engagemang, vilja och ansvar, är vår utgångspunkt i det arbete vi utför och där individen alltid är i fokus. LEVA som är vår gemensamma ledstjärna samlar våra åtagande, vår omvårdnad och gemensamma idé i företaget Adium Omsorg AB. Betydelsen förpliktigar för varje medarbetare där värderingarna är en del av vår identitet.

Beskrivning av verksamheten
Bokhöjden är ett demensboende med 18 platser fördelade på två avdelningar medan Åshaga är ett särskilt boende och har 40 lägenheter som är fördelade på 4 avdelningar varav 10 lägenheter är reserverade för personer med demensdiagnos. På verksamheterna finns omvårdnadsansvariga sjuksköterskor.

Personalteamet består av verksamhetschef, omvårdnadspersonal, sjuksköterska, rehabpersonal, samordnare och verksamhetschef. Vårt uppdrag är att ge en bra vardag för Bokhöjdens och Åshagans kunder, närstående och anhöriga.

Arbetsuppgifter         
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete. 

Som undersköterska och vårdbiträde arbetar du utifrån Socialtjänstlagen och utför även delegerade arbetsuppgifter utifrån Hälso- och sjukvårdslagen.

Kvalifikationer         
Vi söker dig som är positiv, initiativrik och kvalitetsmedveten. Du skall sätta vårdtagaren i centrum och behandla alla med respekt, omtanke och service. Stor vikt läggs vid bemötande och attityder. Du skall vara flexibel och medverka till en positiv anda och ett gott samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Insatserna vi utför hos kunden är av socialt-, medicinskt- och omvårdnadskaraktär. 

Personliga egenskaper       
Du tycker om att arbeta med människor. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

Krav
Du ska ha tillräckliga kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, samt ha datorvana.
En del av anställningsprocessen i företaget är att kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Arbetstid/varaktighet
Tim- och vikarieanställning dag/kväll/helg/natt.

Lön       
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde       
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum    
2020-11-15 
Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

Postadress
Åshaga särskilt boende Rössjövägen 10 26675 HJÄRNARP

Kontaktperson       
Maria Garbov, samordnare, 072-731 52 04 eller maria.garbov@adiumomsorg.se.

Dela detta jobb

Undersköterskor och vårdbiträden till Åshagas- och Bokhöjdens särskilda boenden i Hjärnarp

Förenade Care AB