halsojobb.se

Undersköterskor natt till Vallastaden

Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Undersköterskor natt till Vallastaden

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har en tydlig kvalitetsstrategi som är grunden i alla våra verksamheter. En del i denna är att arbeta utifrån IBIC (Individens Behov I Centrum) vilket är ett systematiskt arbetssätt med personcentrerad vård utifrån de lagar och riktlinjer som finns, exempelvis Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen.

Vi har fått förtroendet att driva Vallastadens vårdboende, ett nybyggt boende för personer med demenssjukdom beläget i stadsdelen Vallastaden. Boendet omfattar 62 permanentplatser och 8 platser på dagverksamhet .

Verksamheten kommer att pröva nya arbetssätt med hjälp av tekniska lösningar. All mat kommer att lagas på plats av en kock då mat och måltidsmiljö är en viktig del. Vallastadens omgivningar uppmuntrar till utevistelse och naturupplevelser då det finns fina promenadstråk och ett orangeri som tillhör verksamheten.

Vi söker nu 2 undersköterskor för nattjänstgöring med erfarenhet och kunskap inom demensområdet samt intresse av välfärdsteknik i vården. Tjänsterna är på 84% respektive 64,22%. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling och rätt till önskad sysselsättningsgrad. Om du önskar högre sysselsättningsgrad tillkommer kvällspass.

Arbetsbeskrivning

Vi vill att individerna som bor på Vallastadens vårdboende ska få hjälp och stöd med det han/hon inte klarar av själv, ha en meningsfull vardag, ha möjlighet till social samvaro och att delta i olika aktiviteter. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i detta arbete. 

Arbetet som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg, omvårdnad och service. Detta sker utifrån den nationella värdegrunden och utifrån ett salutogent förhållningssätt (att se till det friska och locka fram personens egna förmågor). 

Du arbetar omsorgsfullt och professionellt i samarbete med övriga i arbetslaget och i nära kontakt med våra kunder. Det innebär även att arbeta för god samverkan med andra yrkesgrupper och anhöriga. Vidare ingår medicinska arbetsuppgifter som delegerats av sjuksköterska samt dokumentation i journalsystem såsom Treserva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg med demensinriktning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt samt har kunskap om lågaffektivt bemötande. Vi ser det även som meriterande om du deltagit vid demensutbildning. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av välfärdsteknik samt har kunskap och erfarenhet av arbete med nationella kvalitetssystem såsom BPSD (Beteendemässiga och Psykiska Symtom vid Demens) och Senior alert.

Vi vill att du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet omfattar kundkontakter och dokumentation. Du har också datorvana och erfarenhet av dokumentation i journalsystem. 

Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en personlig mognad. Då vi arbetar utifrån IBIC söker vi dig som har förmåga att bemöta kunders olikheter, har ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande. Du är stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Du är flexibel och ser förändringar som något positivt och utvecklande samt arbetar utifrån ett salutogent arbetssätt. Det är också viktigt att du är van vid att samarbeta. Vidare har du ett stort engagemang för äldreomsorg och har kundens välbefinnande i fokus. Du ska vara en inspiratör och ha förmåga att utföra det praktiska omsorgsarbetet med ett flexibelt förhållningssätt utifrån de äldres individuella behov och önskemål.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 64-100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 7390

Dela detta jobb

Undersköterskor natt till Vallastaden

Linköpings kommun