halsojobb.se

Undersköterskor natt till Neurokirurgen, Neuro 4 i Solna

Ort
Utgår

2021-03-14

Ansök nu

Undersköterskor natt till Neurokirurgen, Neuro 4 i Solna

Söker du en spännande, utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompetens inom en verksamhet med olika vårdnivåer? Är du en erfaren undersköterska och vill nu utvecklas inom intermediärvård? Vi erbjuder en unik möjlighet att lära sig och utvecklas inom neurokirurgisk vård Välkommen att söka till oss!

Om oss:

På vårdavdelning Neuro 4 arbetar du med akut och elektiv neurokirurgisk vård tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och postoperativ övervakning. För dig med intresse och/eller erfarenhet erbjuder vi även arbete med intermediärvård på vår avdelning.

Vår verksamhet är personaltät, vilket innebär att du alltid har kollegor på plats att fråga. Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten!

Vi erbjuder

 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och dynamiskt team.

 • Personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov.

 • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar.

 • Kontinuerlig kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen och vår mycket uppskattade grundkurs i neurokirurgisk omvårdnad.

 • Vi erbjuder tillsvidaretjänst förlagd till natt. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten innebär även helgtjänstgöring.

Vi söker dig som:

 • Är engagerad i din yrkesroll och intresserad av neurokirurgi 

 • Tar ansvar för ditt arbete och våra patienter, är trygg i dig själv och håller dig positiv i pressade situationer  

 • Hjälper kollegor, tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och rycker in där det behövs  

 • Är lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.     

Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris.   

Kvalifikationer

 • Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig utbildning.

 • Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från akutsjukvård.

 • Erfarenhet inom kirurgiskomvårdad och / eller att vårda patienter med trakeostomi är meriterande 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3.  Examensbetyg från din undersköterskeutbildning

4. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt

Anna Ericsson 
Omvårdnadschef, Neuro 4
contacticon phone 08-517 786 41

Dela detta jobb

Undersköterskor natt till Neurokirurgen, Neuro 4 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset