halsojobb.se

Undersköterskor, kvällstjänst

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Undersköterskor, kvällstjänst

 

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus. Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare.

Hemtjänst – Verksamheten är fördelad på tre enheter med två i Lomma och en i Bjärred. Hemtjänsten övergick till kommunal regi 1 mars och ansvarar för vård och omsorg till brukare i ordinärt boende.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på kvällen i hemtjänst i Lomma kommun. Som undersköterska ger du god omvårdnad och social omsorg och kommer att ingå i ett team med kollegor där kontinuitet och personcentrerad vård är prioriterade områden. Arbetet bygger på stor respekt för den enskildes behov och önskan. Vi arbetar med kontaktmannaskap och nära samverkan med övriga professioner runt brukaren såsom sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. I arbetet ingår det att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation.

Vi söker både undersköterskor till Lomma och Bjärred, skriv i ditt personliga brev vad du är intresserad av.

Urval kommer att ske fortlöpande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomgått omvårdnadsprogram eller liknande utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Du har god datorvana, har arbetat med social dokumentation och genomförandeplaner och känner dig trygg i kontakt med närstående. Har du erfarenhet av systemen procapita och mobil omsorg är det en fördel. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt.

 

För att lyckas i rollen har du framåtanda, är driven, reflekterande, trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för brukarens behov. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har ett motiverande förhållningssätt. Du är empatisk i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

 

För att arbeta som undersköterska på enheten i Bjärred krävs det att du har b-körkort. Körkort krävs inte för att arbeta som undersköterska i Lomma.

Anställningens omfattning

Deltid

Ansökan

Referensnummer: 153-2019

Sista ansökningsdag: 2019-10-27

Anställning

Tillsvidareanställning

75-100%

Kontakt

Steinunn Ingolfsdottir

0730-342 084

Anna Sobaszek

Dela detta jobb

Undersköterskor, kvällstjänst

Lomma Kommun Socialförvaltningen