halsojobb.se

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.

Vi söker undersköterskor till Värö omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är omvårdnadsarbete samt delegerade medicinska arbetsuppgifter. Arbete med kommunens datasystem är en del av arbetet.
Vi arbetar hälsofrämjande, där vi främjar hälsa genom att stärka det friska, stödja självständighet, skapa förutsättningar för trygghet och förebygga ohälsa samt möjliggöra inflytande och delaktighet.
Du kommer att jobba på Värö omsorg där din placering är inom hemtjänst men det kan även förekomma pass på särskilt boende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten.
Du ska god datavara.
Körkort krävs.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätta att arbeta heltid eller önskad deltid.

Logga

Undersköterskor

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Dela detta jobb