halsojobb.se

Undersköterska/vårdbiträde söks för timanställning och/eller sommarvikariat till Vinddraget

Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Undersköterska/vårdbiträde söks för timanställning och/eller sommarvikariat till Vinddraget

Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 9000 anställda. Förenade Care driver vårdverksamheter i hela Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Beskrivning av verksamheten 

Förenade Care Vinddraget drivs av Förenade Care på uppdrag av Gävle kommun. Här bor 64 personer med olika behov av omsorg och stöd samt personer med demenssjukdom. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård, där allt vi gör utgår från varje enskild boendes önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de bästa medarbetarna.  Vi arbetar alltid utifrån vårt motto - Omtanke Vänlighet och Service.

Vi arbetar enligt vår värdegrundsmodell och Leva Livet-koncept som stödjer den enskilde till en meningsfull dag och hälsosam livskvalitet. Personalteamet består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, sjuksköterska, rehab personal, omvårdnadspersonal, vaktmästare, måltidsvärdinnor och Leva Livet Inspiratör. 

Arbetsuppgifter 
Som timanställd undersköterska/vårdbiträde på Vinddraget kommer du att utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål och utgå från kundens genomförandeplan. Du kommer att arbeta efter att utföra tillsyn, utföra personlig hygien, svara på larm och annan social samvaro. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter så som att ge läkemedel. I arbetet ingår att dokumentera och motivera kunder att vara delaktig i aktiviteter som Leva Livet ansvarar för. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som sätter kunden i fokus och behandlar alla med respekt. Du är positiv, initiativrik och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid bemötande och attityder. Du skall vara flexibel och medverka till en positiv anda och ett gott samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Insatserna vi utför hos kunden är av socialt-, medicinskt- och omvårdnadskaraktär. Du ska ha kunskap i att dokumentera i journal.

Personliga egenskaper
Du tycker om att arbeta med människor. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

Krav
Du ska ha tillräckliga kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, samt ha datorvana.
Meriterande är att du är undersköterska.

Arbetstid/varaktighet 
Sommarvikariat/timanställd och kan arbeta minst 75 % under vecka 25 till och med vecka 33 2020.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde 
Sommarvikariat från vecka 25-33 eller enligt överenskommelse om det är timanställning.

Ansökan
Varmt välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande 

Kontaktperson
Sophie Milde verksamhetschef, må-fred 8-16 (under v 7 tas kontakt med bitr vc)
Telefon: 072-085 24 21
E-post: sophiem@forenadecare.com
Kristina Bergh biträdande verksamhetschef, må-fred 8-16
Telefon: 072-08 52 444 
E-post: kristinab@forenadecare.com

Utdelningsdress: Förenade Care Vinddraget, Vinddraget 14, 802 77 Gävle

Dela detta jobb

Undersköterska/vårdbiträde söks för timanställning och/eller sommarvikariat till Vinddraget

Förenade Care AB