halsojobb.se

Björklingegården

Björklingegården söker dig som vill ge omvårdnad och service av hög kvalitet.

Björklingegården ligger två mil norr om Uppsala med goda bussförbindelser.
Vi har 37 platser fördelat på omvårdnad och demens.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter består av så mycket mer än den kunskapen och kompetensen du skaffat dig inom arbetslivet. Det är du som kommer att göra skillnad i människors liv genom den kraft du skapar och ger i de möten med andra människor.
Du tillhandahåller en professionell individanpassad vård med stor respekt för människan och självbestämmande som grund i ditt dagliga arbete. Din omvårdnad och dina serviceinsatser innehåller en hög kvalitet med brukarfokus.
Att hjälpa varandra är en självklarhet för oss. Tillsammans gör vi jobbet, delar kunskap och erfarenheter för att utveckla oss själva och vår verksamhet.
Till det mer konkreta arbetsuppgifterna kan du komma att tillgodose behov av personlig omvårdnad, sjukvårdande arbetsuppgifter utifrån delegering av legitimerad personal.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning eller vårdbiträdesutbildning. Vi ser gärna att du även har demens /psykiatriutbildning. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha god datavana då vi dokumenterar i Siebel.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Pia Johansson verksamhetschef 018-727 78 56
Eva-Marie Lejdeblad samordnare 018-727 78 53

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska/vårdbiträde

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-19

Ansök nu

Dela detta jobb