halsojobb.se

Undersköterska / vårdbiträde

Ort
Utgår

2020-03-15

Ansök nu

Undersköterska / vårdbiträde

Tim-/Sommarvikariat till Bergsund vård och omsorgsboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden till tim-/sommarvikariat till Bergsund på Södermalm under perioden 15 juni tom 31 augusti.

Bergsund är ett vård. och omsorgsboende med inriktning musik kultur och rörelse, centralt beläget på Södermalm.
Verksamheten har 123 lägenheter fördelat på två hus och åtta våningsplan där varje våningsplan har mellan 15-16 lägenheter. 16 lägenheter på Bergsund är avsedda för personer med demenssjukdom. Lägenheterna är mellan 27-42 kvadratmeter och har pentry och badrum, de flesta lägenheter har även egen balkong eller uteplats. Gemensamma vardagsrum, matrum och kök finns på varje våningsplan där det också finns en stor balkong.

På Bergsund arbetar vi mycket med vårt mål att alla boende ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.
Vi använder oss av teman i de dagliga aktiviteterna; konst, musik, dans och rörelse är viktigt för att bidra till positiva effekter på hälsan hos våra boenden.

Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Bergsund – alla är olika.
Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktning mot tema musik, dans/rörelse och konst.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 15 mars!

Ansökan
Har du frågor angående anställning på Bergsund kontakta:
Enhetschef: Susanne Roding 072 748 79 03
Enhetschef: Tuija Niemonen 072- 748 79 06
Enhetschef Marianne Hellström 072-748 79 04

Dela detta jobb

Undersköterska / vårdbiträde

A&O Ansvar och Omsorg