halsojobb.se

Undersköterska timanställning till Trollängens äldreboende

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Undersköterska timanställning till Trollängens äldreboende

Undersköterska timanställning till Trollängens äldreboende
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Förenade Care driver fr.o.m. 1 september 2014 Trollängens äldreboende på uppdrag av Tyresö kommun. Boendet har sammanlagt 59 platser fördelade på sex avdelningar och erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom. Det finns även några platser för avlastning och korttidsvård. Boendet är vackert beläget med närhet till Fornuddsparken och promenadavstånd till Trollbäckens centrum. Trollängens äldreboende ligger 15 minuter med buss från Gullmarsplan.
På Trollängens äldreboende består personalteamet av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, äldrepedagog samt omsorgspersonal
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vårt motto är: Omtanke - Vänlighet - Service.

 

Arbetsuppgifter
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.


Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.
I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.
I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.


Kvalifikationer
Undersköterska med erfarenhet inom äldreomsorg. Vidareutbildning inom demens, geriatrik eller gerontologi är meriterande

KRAV
God svenska i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Timanställning/deltid

LÖN
Enl.överskommelse

TILLTRÄDE
snarast, enligt överenskommelse


SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2019-10-31

Kontakt

 

Maria Månsson, Verksamhetschef 073 901 57 08

mariam@forenadecare.com

Madeleine Somsuk Gruppledare 073 315 01 16 

 

madeleines.trollangen@forenadecare.com

Företag

Förenade Care AB
Adress
Förenade Care Trollängen
Gärdesvägen 16-18
13551 Tyresö

Dela detta jobb

Undersköterska timanställning till Trollängens äldreboende

Förenade Care AB