halsojobb.se

Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka.. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. Vaxholms äldreboende är beläget i härlig skärgårdsmiljö i Vaxholm , på pendlingsavstånd från Stockholm och norrortskommuner.

Vaxholms äldreboende drivs av Vaxholm Stad och är centralt belägen i natursköna Vaxholm. Här arbetar många kunniga, och kompetenta medarbetare som brinner för sitt arbete att ge en god omsorg och vård till våra boende.

Vi erbjuder dig ett ansvarfullt och självständigt uppdrag med möjligheter till egen utveckling i en positiv och välkomnande arbetsmiljö med ett gott kamratskap. Samt ett nära och tillgängligt ledarskap. I vårt arbete utgår vi från Vaxholm stad värdegrund: samspel, engagemang och respekt.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker undersköterskor 75-85% till demensavdelning på Vaxholms äldreboende.

Dina arbetsuppgifter som undersköterska innebär bland annat ett ansvar för att:
• Planera och utföra vård- och omsorgsinsatser för våra brukares behov och önskemål genom ett aktivt kontaktmannaskap.
• Ge god omvårdnad och social omsorg till våra brukare utifrån biståndsbeslut.
• Hjälpa och stödja brukaren i det dagliga livet, främja den funktionella förmågan och hjälpa till i brukarens sociala kontakter.
• Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen.
• Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska.
• Skapa goda kontakter med anhöriga.

Schemalagd arbetstid dag/kväll och var tredje helg.

Du erbjuds bra anställningsförmåner utifrån vårt kollektivavtal samt därutöver ett generöst arbetstidsavtal, friskvårdsbidrag, hälsoaktiviteter, förmånscykel, möjlighet till semesterväxling med mera.

KVALIFIKATIONER
För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du har en kompetensnivå motsvarande vård- och omvårdnadsprogrammet gärna med vidareutbildning inom geriatrik, demensvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete med demens är det meriterande.

Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har ett professionellt förhållningssätt som präglas av ett gott bemötande, av respekt och av värdighet. Jobbet förutsätter flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är stresstålig och har en personlig mognad.
Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

I denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Vi kan inte ta emot ansökningar på annat sätt.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Undersköterska till Vaxholms älderboende, i naturskön skärgårdsmiljö

Företag Vaxholms stad
Ort
Utgår

2020-01-21

Ansök nu

Dela detta jobb