halsojobb.se

Undersköterska till vårdavdelningen för Lungonkologi/Lungkirurgi

Ort
Utgår

2021-03-08

Ansök nu

Undersköterska till vårdavdelningen för Lungonkologi/Lungkirurgi

Är du utbildad undersköterska och intresserad av att arbeta på ett av Sveriges största universitetssjukhus? Just nu söker vi dig som vill arbeta med högspecialiserad vård inom Lungkirurgi och lungonkologi. Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi söker engagerade och noggranna undersköterskor som vill hjälpa till att växa med oss i de nya lokalerna i Solna. Patientgruppen på avdelningen är patienter med Lungcancer, pneumothorax och bröstkorgsdeformiteter. På avdelningen bedriver vi vård för både medicinska och kirurgiska patienter.

Som undersköterska erbjuder vi dig:

  • tillsvidareanställning eller timanställning

  • möjlighet att arbeta i team med patienten i fokus

  • inskolning inom både kirurgi och medicin

Om tjänsten

Som undersköterska kommer du att arbeta patientnära och ha sedvanliga arbetsuppgifter i en högspeciliserad vård. Arbetsuppgifterna består bland annat i att aktivt utföra omvårdnadsåtgärder och övervakning av vitala parametrar. Du kommer att arbeta i team med sjuksköterska men måste själv kunna ta egna initiativ i vården och omvårdnaden av patienterna. 

Vi söker

Vi söker dig som:

  • tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.

  • arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

  • är säker och stabil i osäkra sammanhang. Du litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse.

  • samarbetar för att nå gemensamma mål. Du hjälper kollegor och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

  • visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 

Krav: Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet och intresse för akutsjukvård. Flera års erfarenhet från vårdavdelningsarbete. Erfarenhet av handledning, både till elever och kollegor. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev (frivilligt)
- Examensbetyg

Vänligen notera att din ansökan inte är giltig förrän du bifogat ditt examensbetyg.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt

Beata Sandström 
Omvårdnadschef
contacticon phone 072 - 584 18 18

Dela detta jobb

Undersköterska till vårdavdelningen för Lungonkologi/Lungkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset