halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till vård-och omsorgsboendet Kampementet i Stockholm

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Undersköterska till vård-och omsorgsboendet Kampementet i Stockholm

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 Är du utbildad UNDERSKÖTERSKA och

vill vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad? Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi en undersköterska 100% till vård- och omsorgsboendet Kampementet i Stockholm.

Kampementet är ett vård-och omsorgsboende beläget nära Gärdets grönområde i Stockholm, Östermalms stadsdel. Boendet har en inriktning på musik, kultur och rörelse.
Verksamheten innehåller 96 lägenheter med litet pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på sex våningsplan där det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong. Av de 96 platserna är 48 avsedda för personer med demenssjukdom och 48 platser för personer med somatiska sjukdomar.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som undersköterska ska du vara ansvarsfull, självständig, ha samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Som medarbetare förväntar vi oss att du är positivt och öppet förhållningssätt. Arbetstiden är schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi förväntar oss att du har ett positivt förhållningssätt, är engagerad och har viljan  att bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet  100 % med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: Snarast eller efter ök.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Kampementet kontakta: Enhetschef, Ahmed Ibrahim Mail: ahmed.ibrahim@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Undersköterska till vård-och omsorgsboendet Kampementet i Stockholm

A&O Ansvar och Omsorg