halsojobb.se

Vaksala norra och södra hemvård

Vill du få möjlighet att arbeta självständigt och i ett team tillsammans med andra undersköterskor och vårdbiträden? Sök tjänsten som undersköterska till Vaksaka norra och södra hemvård!

Att arbeta inom hemvården innebär att du ger stöd, service och vård till personer i deras egna hem.
Hos oss blir du uppskattad för ditt fina och empatiska sätt att bemöta människor och din vilja att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter.
Du får arbeta i en trevlig arbetsmiljö tillsammans med trevliga och kompetenta arbetskamrater.

Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och serviceinsatser samt delegerade HSL-uppgifter utifrån personernas individuella behov. Du arbetar självständigt men ingår i ett team tillsammans med andra undersköterskor och vårdbiträden. Du har även stöd av sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, samordnare och planerare.

Arbetstiderna är förlagda mellan 07.00-22.00, både vardag och helg.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning/omvårdnadsprogrammet. Har du erfarenhet från arbete i hemvård är även det meriterande för tjänsten. Du känner dig bekväm med att cykla. Önskvärt om du har körkort.

Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt att du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kristina Bilen Göthamn, verksamhetschef, 018-727 67 64

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska till Vaksala norra och södra hemvård

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb