halsojobb.se

Undersköterska till Tröskaregatan hemtjänst

Ansök nu

Undersköterska till Tröskaregatan hemtjänst

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Vi söker nu en undersköterska för tillsvidareanställning till Tröskaregatans hemtjänst. I Tröskaregatans hemtjänst utgår vi från våra lokaler på Tröskaregatan i Lambohov och vi bedriver hemtjänst i Lambohov. 

Arbetsbeskrivning

I Tröskaregatans hemtjänst arbetar du i oftast själv hemma hos kunden, vilket skapar en nära relation och trevliga möten.

Arbetet som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, att se till det friska och locka fram personens egna förmågor.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal, upprättar genomförandeplaner och dokumenterar i systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område utifrån dina kunskaper och intressen.

Vi färdas mestadels med cykel mellan våra kunder, men bil kan också förekomma. Vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet för att öppna dörrar, registrera besök och i framtiden kommer vi att dokumentera via dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och av att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. Har du arbetat med nationella kvalitetssystem inom äldreomsorgen, såsom BPSD och Senior alert, är det meriterande.

Att du kan cykla är ett krav då du måsta kunna ta dig till kundens hem. Vi ser även gärna att du har B-körkort för manuell växel. Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har datorvana och erfarenhet av att dokumentera i journalsystem. Då vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet måste du vara villig att använda digitala verktyg.

Hemtjänsten är en verksamhet som ständigt förändras därför behöver du ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder. Du möter kunder med olika behov och måste därför vara trygg i din yrkesroll och ha en personlig mognad. Du behöver kunna möta varje individs behov genom att sätta dig in i dennes perspektiv och situation. Då du ofta arbetar ensam hos kund är det viktigt att du kan ta ett eget ansvar och är van vid att strukturera ditt arbete.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan!

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 7576

Dela detta jobb

Undersköterska till Tröskaregatan hemtjänst

Linköpings kommun