halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Trauma akutoperation i Solna

Ort
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Undersköterska till Trauma akutoperation i Solna

Undersköterska till Trauma akutoperation i Solna

 

Om oss
Trauma, obstetrik och akutoperation bedriver anestesi- och operationsverksamhet i samband med trauma, akutkirurgi, obstetrik, kärlkirurgi och interventionell verksamhet. Vi är mottagande enhet för traumapatienter i Stockholmsområdet och verksamheten bedrivs dygnet runt, alla dagar om året.

Undersköterskan Jenny arbetar på Trauma akutoperation sedan tre och ett halvt år. ”Jag hade ingen erfarenhet från operation innan jag började här – däremot ett stort intresse för medicinteknik och en vilja att lära, vilket har visat sig räcka långt.”, beskriver hon.

Om tjänsten
Hos oss kommer du till en högspecialiserad vårdmiljö med modern teknik. Under operation ansvarar du för att förse teamet med instrument och material. Efter operation är det du och operationssköterskan som kontrollräknar instrument och dokumenterar.

”Utmaningen med jobbet är att man hela tiden måste vara alert och uppmärksam. Det gäller att vara lyhörd och ta ansvar för att hänga med i ingreppet, även i de stunder då man sitter i ett hörn och dokumenterar. Det kan svänga snabbt och går inte att gå på rutin.” beskriver Jenny. På frågan när jobbet är som roligast kommer Jennys svar snabbt: ”Jag tycker att det är som allra roligast när en situation ställs på sin spets. Då får vi göra det som vi är absolut bäst på, och känslan när vi lyckas är otroligt tillfredställande.”

Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar med både dag- och kvällstjänstgöring samt tjänstgöring var fjärde helg. Möjlighet finns till individuell schemaplanering efter verksamhetens behov samt till rotation mellan våra enheter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb. ”Efter tre och ett halvt år lär jag mig fortfarande nya saker hela tiden”, beskriver Jenny, och fortsätter; ”Att jobba på operation är som att få en anatomilektion live! Samtidigt får jag vara med och hjälpa människor och verkligen rädda liv. Dessutom har vi roligt och trevligt ihop”.

Hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling både i det dagliga arbetet och genom föreläsningar och kurser. Vid nyanställning erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov. Som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete ger vi dig möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra olika funktionsområden.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Vi söker
För att trivas hos oss på operation tror vi att du, förutom tycker om att arbeta med teknisk utrustning, uppskattar ett omväxlande arbete som präglas av stor variation där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga.

Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar. Teamarbete faller sig naturligt för dig - du samarbetar för att nå gemensamma mål, hjälper dina kollegor och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill är du engagerad i verksamheten och att driva den framåt.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag - beskriver.

”Om du är intresserad av kroppen och dess funktioner, har intresse och vilja att lära dig hela tiden och vara en del i att ta hand om de här kritiskt sjuka patienterna – då ska du söka till oss!”, summerar Jenny.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Tidigare erfarenhet av arbete på operationsavdelning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Trauma akutoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset