halsojobb.se

-->

Undersköterska till Tema Hjärta Kärl och Neuro

Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Undersköterska till Tema Hjärta Kärl och Neuro

Sjukdomar i nervsystemet - Patientområde Vi ansvarar för hela Stockholms län primärt, men bedriver också omfattande högspecialiserad vård inom samtliga patientflöden, t ex epilepsikirurgi, avancerad Parkinsonbehandling såsom DBS och pumpbehandlingar, sjukdomsmodifierande behandling vid neuroinflammatoriska tillstånd samt utredning av patienter med komplexa oklara neurologiska tillstånd. I samarbete med Karolinska Institutet har vi omfattande forsknings- och undervisningsaktivitet med ett flertal mycket framgångsrika forskargrupper och undervisning på flera nivåer.

I patientområdet ingår följande patientflöden

Epilepsi
Huvudvärk
Likvorcirkulationsrubbningar
Neuroinflammatoriska sjukdomar
Neuromuskulära sjukdomar
Neurodiagnostik
Rörelsesjukdomar

Vi ingår i Tema Hjärta kärl och Neuro. Vi erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar.Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet. ​

Vi erbjuder  

En möjlighet att få vara en del av vårt team, ett gäng som är glada, flexibla och som sätter patienten först. Vi har ett kontinuerligt förbättringsarbete med kontinuerlig undervisning.  

Om tjänsten 

Patientområdet sjukdomar i nervsystemet vårdar patienter inom flödet neuroinflammation, epilepsi, rörelserubbning, neuromuskulära sjukdomar, liqvorcirkulations störningar, huvudvärk och neurodiagnostik. Det är patienter med varierande omvårdnadsbehov. 

En del av våra patienter har behov av andningsstöd på grund av deras grundsjukdom och vi startar nu ett kvalitetssäkrande arbete/undervisning för att säkerhet ställa deras behov. 

Som undersköterska arbetar du i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor och hälsoprofessioner med att utför omvårdnad och observera 

förändringar i patienternas tillstånd och omvårdnadsbehov.

Du tar blodprover, EKG, assisterar vid LP, registrerar mätvärden och rapporterar till sjuksköterska vid förändringar.

Vi söker 

Dig som sätter patienten först, som tycker om att samarbeta och delta i förändringsarbeten 

Kvalifikationer 

  • Undersköterskeutbildning i Akutsjukvård eller undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta på Karolinska. 
  • God samarbetes förmåga.
  • Goda kunskaper i svenska språket. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska till Tema Hjärta Kärl och Neuro

Karolinska Universitetssjukhuset