halsojobb.se

Undersköterska till Tärnegårdens äldreboende - Äldreomsorgen

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Undersköterska till Tärnegårdens äldreboende - Äldreomsorgen

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till Tärnegårdens äldreboende. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 62-70% med tillträde snarast. Vi kan erbjuda uppgång i tjänst upp till 100%.

Arbetsuppgifter
Tärnegården är ett boende med tre avdelningar. Tärnan är uppdelad på två våningsplan. Parkhuset ligger i anslutning till de övriga avdelningarna men på ett plan. Parkhuset  kommer under 2019 att konverteras till ett demensboende. Vi söker därför personal som vill arbeta på en demensavdelning.

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Dokumentation sker i Treserva.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete gärna inom demensvård samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är meriterande. 

Övrigt 
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till enhetschef Kajsa Ankargren, 0525-18620 (Hans-Peter Johannesson till och med 10 mars) eller administratör Annelie Gustafsson, 0525-18630, 18600. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk märkt med ”ref nr 162” senast 2019-03-24.

Tanums kommun använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Undersköterska till Tärnegårdens äldreboende - Äldreomsorgen

Tanums kommun