halsojobb.se

-->

Undersköterska till Täby Vårdcentral (LNP5)

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Undersköterska till Täby Vårdcentral (LNP5)

 

Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) bedriver verksamheter på cirka 60 lokala närvårdslaboratorier samt ansvarar för provtagningsenheterna och provmottagningarna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge och provtagningsenheten vid Danderyds sjukhus.
Nu söker vi nya medarbetare till närvårdslaboratoriet Täby vårdcentral (1 år vikarie med möjlighet till förlägnning) på LNP5.

Om tjänsten
Hos oss på LNP5 kommer du att få utföra provtagning venös och kapillär på vuxna och barn, funktionsundersökningar, analysarbete samt dataregistrering. Du kommer att ha mycket kontakt med såväl patienter som med våra kunder. Vi arbetar med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet genom förbättringsgrupper där alla medarbetare är delaktiga.

Annonsen gäller en visstidsanställning på ett år. 

Vi söker 

Vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som är öppna för förändringar och tar aktiv del i vårt flödesförbättringsarbete. Arbetet kräver mycket god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med såväl patienter som kunder. Du som söker bör alltid arbetar utifrån tankesättet "patienten alltid först".

Det är även viktigt att du delar våra värderingar - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
 
Kvalifikationer  
Utbildad undersköterska med examen från vård och omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens, samt mer än 1 års erfarenhet av provtagning. 
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
 
 Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

3. Betyg från undersköterskeutbildningen eller motsvarande

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska till Täby Vårdcentral (LNP5)

Karolinska Universitetssjukhuset