halsojobb.se

Undersköterska till Storängen äldreboende

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Undersköterska till Storängen äldreboende

A&O Ansvar och Omsorg AB söker undersköterska till Storängen, ett äldreboende med 68 lägenheter fördelade på två hus och fyra avdelningar. A&O driver Storängens äldreboende på uppdrag av Söderköpings kommun sedan maj 2015.

Om dig och tjänsten:
A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Våra ledord är värme, omtanke och trygghet och vi arbetar utefter detta i samtliga av våra verksamheter och verkar för att alla ska ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker en undersköterska till ett boende med olika inriktningar som, korttidsboende & äldreboende med inriktning demens

Som undersköterska på Storängen arbetar du tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för omvårdnadsarbetet. Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 80 %
Krav: undersköterska eller motsvarande utbildning
Meriterande: erfarenhet av arbete på korttidsboende, utbildning i demens

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg
Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.
6 månaders provanställning kommer att tillämpas.
Tillträde efter ök,

För frågor om tjänsten kontakta verksamhetschef Viktoria Winge 0121-150 10 eller Samordnare Kerstin Skepp, 0121-150 66

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Dela detta jobb

Undersköterska till Storängen äldreboende

A&O Ansvar och Omsorg