halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Sandrinoparkens vårdboende

Ort
Utgår

2022-09-27

Ansök nu

Undersköterska till Sandrinoparkens vårdboende

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång och väletablerad erfarenhet av äldreomsorg.

Leanlink driver Sandrinoparken som är ett nybyggt vårdboende i centrala Linköping för äldre personer med demenssjukdom. Sammanlagt finns det 51 permanentplatser fördelat på fem våningsplan. På boendet finns också ett SPA samt en liten trädgård.

Sandrinoparkens vårdboende är inrett utifrån ett salutogent perspektiv, såväl inredning som färgsättning är noggrant utvalt. Även kulturupplevelser och gemenskap är viktigt inslag i verksamheten. Vi vill bidra till att våra hyresgäster får fortsätta uppleva kultur efter sina behov. Erbjudna aktiviteter kan handla om allt ifrån kulturarrangemang, sportarrangemang, läsning av böcker eller tidsskrifter till musicerande.

Hos oss på Sandrinoparken är måltiderna och miljön runtomkring viktig. På boendet lagas all mat på plats av vår kock. Maten ska vara något att se fram emot. Helger, storhelger och temadagar uppmärksammas med festligare dukning och aktiviteter. 

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Sandrinoparkens vårdboende tre nya kollegor som vill bli en del av vårt härliga gäng. Två stycken tjänster är tillsvidare och förlagda på 100%. En av tjänsterna är ett vikariat på 100% till och med 230531. Din arbetstid kommer att vara förlagd till dag, kväll och helg. 

Hos oss får du arbeta med att tillgodose kundernas individuella behov.  Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Du kommer att arbeta för att skapa möjlighet till social samvaro och delta i olika aktiviteter exempelvis sång, matlagning och trädgårdsarbete. I tjänsten som undersköterska ingår även omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser. 

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. 

I tjänsten kommer du få möjlighet till utveckling i din roll då du kommer att bli tilldelad ett kontaktmannaskap för ett antal individer. Detta innebär att du deltar vid välkomstsamtal där du tillsammans med kunden planerar stödinsatser. Du ansvarar för kundens genomförandeplan och dokumenterar i systemet Treserva. I rollen ingår det även att ha en nära kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, samt erfarenhet av arbete eller praktik inom området. Du har också kunskap om salutogent förhållningssätt, och har du kännedom om lågaffektivt bemötande ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning och tidsbegränsad anställning till och med 2023-05-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: 9862

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev. 

Dela detta jobb

Undersköterska till Sandrinoparkens vårdboende

Linköpings kommun