halsojobb.se

Undersköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall

Ort
Utgår

2021-01-25

Ansök nu

Undersköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgenmottagningen i Sundsvall ingår som en av tre i länsmottagningen. Hos oss i Sundsvall arbetar ett sextiotal personer bestående av röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och radiologer. Vår verksamhet består av många olika sektioner, datortomografi, konventionell röntgen, ultraljud, magnetkamera, angiografi och genomlysning med ca 300-400 undersökningar per dygn. Stor del av vårt arbete består av akuta undersökningar. Vi arbetar dag, kväll, helg och jour.

Nu söker vi en undersköterska för en vikariatanställning under ett år, med tillträde enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Röntgenmottagningen arbetar du i team. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat receptionsarbete, medverkan vid olika röntgenundersökningar, omvårdnadsarbete och bokning. Vi erbjuder ett tryggt inskolningsprogram där du blir tilldelad en mentor, får arbeta under handledning och utvecklas genom interna utbildningar. God arbetsmiljö och möjlighet till reflektion och lärande är viktiga delar som vi jobbar aktivt med för att du ska trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning. Vi söker dig som är positiv, har ett gott bemötande, är flexibel och initiativtagande. För att trivas i rollen behöver du vara trygg med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, där kommunikation och samarbete är en självklarhet. För oss det viktigt med en hög servicenivå och vi behöver ofta vara problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av bokning och samordning med andra enheter.

Varmt välkommen med din ansökan!
Till din ansökan ser vi att du bifogar ditt utbildningsbevis.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Viksell

Enhetschef

Telefon: +46724514063

E-post: jessica.landin.viksell@rvn.se

Louise Wiman

Enhetschef

Telefon: 073-0302931

E-post: louise.wiman@rvn.se

Åsa Wagenius

Kommunal Västernorrland

E-post: asa.wagenius@rvn.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland