halsojobb.se

Östra landsbygdens hemvård

Är du utbildad undersköterska? Vill du bli en del i ett kreativt och engagerat arbetslag som genom sitt arbete gör stor skillnad för människor i behov av omsorg?
Vi ser fram emot din ansökan!

Hemvården utgår från Länna som är beläget bara 20 minuters bilresa från Uppsala. Hit kan du lätt ta dig med buss eller bil. Vårt arbetsområde täcker Länna, Almunge, Rasbo och Knutby med omnejd varpå du som söker behöver ha körkort för att kunna arbeta hos oss. Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, planerare, samordnare och verksamhetschef. Vi har bemannat mellan 06.45 - 22.30 alla dagar i veckan och arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg.
Vårt uppdrag är att ge service och vård i människors hem årets alla dagar, utifrån beslut från biståndshandläggare.

Ditt uppdrag
Du ska ha kunden i centrum och ge en god omvårdnad utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du utför både service- och omvårdnadsinsatser samt delegerade HSL-uppgifter med hög kvalitet och respekt. Du deltar aktivt i teamarbetet runt kunderna. Att vi alla i personalgruppen hjälps åt och arbetar tillsammans för att utveckla oss själva och varandra är en självklarhet för oss.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet av arbete inom hemvård eller äldreomsorg ses det som meriterande. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Veronica Lundblad, verksamhetschef, 018-727 73 48
Jennie Eriksson, samordnare, 018-727 52 37

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska till Östra landsbygdens hemvård

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-10

Ansök nu

Dela detta jobb