halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Neuroradiologi på Karolinska

Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Undersköterska till Neuroradiologi på Karolinska

Vill du arbeta med vård i världsklass inom Neuroradiologi på Karolinska?

Vi erbjuder

Medicinsk enhet (ME) Neuroradiologi bedriver högspecialiserad verksamhet i Solna och Huddinge. Vi utför i huvudsak undersökningar med datortomografi, magnetkamera samt angiografi, inklusive intervention. Hos oss får du en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i det dagliga arbetet.

Vi prioriterar kompetensutveckling och utbildning av alla personalkategorier för att kunna upprätthålla en verksamhet av hög kvalité.

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt. Arbetet ställer mycket höga krav på noggrannhet och självständighet. Tonvikt läggs på samarbetsförmåga, flexibilitet, ansvarstagande, noggrannhet samt förstås personlig lämplighet. Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig ett utvecklande och stimulerande arbete i en dynamisk organisation.

Annonsen avser en tillsvidareanställning i Solna. Fast schema med dag och nattjänstgöring.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • assistera röntgensköterskan vid stroke- och andra behandlingar inom neurointervention
  • bistå vid undersökningar med magnetkamera och datortomografi
  • digital rekvirering av bilder samt hänga röntgenronder

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

  • Tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar och är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Tidigare erfarenhet från röntgen är meriterande.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla

1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Neuroradiologi på Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset