halsojobb.se

Undersköterska till närvårdslaboratorier i Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet och medicinska enheten för närvård och preanalys (LNP) söker en ny kollega! Våra närvårdslaboratorier finns på nästan 50 platser runt om i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården. Just nu söker vi personal till en av våra enheter, LNP 6 som har laboratorier på Lidingö, Brommaplan, Odenplan och Sophiahemmet.

Om tjänsten
På LNP möter vi patienten i flera arbetsmoment så som vid provtagningar och funktionsundersökningar. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover samt utför vissa akuta analyser. Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling. LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar och sjukdomar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom LNP. Du kommer att arbeta dagtid måndag till fredag.

Arbetsuppgifterna består av:

  • Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn.

  • Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.

  • Akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment.

  • Arbete med flödesförbättringar.

Vi söker
Vi söker dig som har ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin. Som person är du ansvarstagande, tar hänsyn till det större perspektivet samt ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är lugn, stabil och kontrollerad även vid intensiva arbetstoppar. Vidare har du en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov. Då du kommer att arbeta i ett team är det viktigt att du även har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Krav: Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning (vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning). Vidare skall du ha svenskkunskaper motsvarande C1-nivå på GERS-skalan samt god datavana.
Meriterande: Tidigare erfarenhet av att arbeta med provtagning inom de senaste fem åren är meriterande.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Undersköterska till närvårdslaboratorier i Stockholm

Karolinska Universitetssjukhuset