halsojobb.se

-->

Undersköterska till mottagning för urologiska sjukdomar

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Undersköterska till mottagning för urologiska sjukdomar

 

Vi erbjuder  
Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete på vår mottagning, där du tillsammans med undersköterskor,sjuksköterskor och läkare ger våra patienter en fin och patientsäker vård. Då vi har ett högspecialiserat uppdrag har du god möjlighet att utveckla din urologiska kompetens. 
 
Om tjänsten
På vår mottagning tar vi hand om patienter med prostatacancer, urinblåsecancer, njur/testiscancer och patienter med neurologisk sjukdom eller skada som ger urologiska besvär.
På mottagningen arbetar både onkologer och kirurger och vi arbetar gemensamt kring omvårdnaden av dessa patienter
Du tar emot patienten och är med och assisterar vid olika undersökningar samt att du tar hand om våra instrument och förråd. Du tar även hand om patienter som kommer för bland annat katetervård och omläggningar. Det ingår även en del administrativt arbete
Vi arbetar måndag-fredag dagtid.
 
Vi söker 
Vi söker dig som:

  • är intresserad av och vill utvecklas inom urologi  
  • du har en positiv inställning till ditt arbete och har lätt för att samarbeta och kommunicera
  • du möter ofta patienten ensam vid mottagning och förberedelse och förstår vikten av att bemöta patienten med respekt och ödmjukhet

Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska med erfarenhet av urologisk omvårdnad. 
Meriterande: erfarenhet från mottagningsarbete.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Slutbetyg från relevant undersköterskeutbildning 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska till mottagning för urologiska sjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset