halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till mottagning för gynekologisk cancer, Solna

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Undersköterska till mottagning för gynekologisk cancer, Solna

Vi erbjuder  

Mottagningen för gynekologisk cancer är en specialistmottagning som bedriver högspecialiserad vård inom gynekologisk cancer. Vi tar hand om både kirurgiska och onkologiska patienter. Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare och använder TeleQ för telefonrådgivning.

Hos oss får du ett spännande och varierat arbete med möjligheter till kompetensutveckling. 

Självklart får du som anställd ta del av våra fina förmåner!

Om tjänsten

Som undersköterska på vår mottagning har du ett omväxlande arbete och utgör en central roll i patientnära vård under besök. Du ingår i team tillsammans med sjuksköterskor och läkare och arbetar huvudsakligen inom kirurgiområdet. Vid behov kan även arbete inom onkologi förekomma då våra verksamheter bedriver tätt samarbete.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 • Att assistera läkarna och sjuksköterskor på mottagningen.

 • Utföra kateterdragning/kateterbyten.

 • Sårkontroll och såromläggning.

 • Provtagning.

 • Ställa i ordning mottagningsrum.

I rollen ingår även administrativt arbete såsom telefonkontakt med patienter och bokningsärenden. 

Annonsen avser är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vi söker 

Vi söker dig som:

 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.  

 • Har mod att agera efter sin egen övertygelse.

 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

 • Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt i små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

Vidare är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Som person har du ett positivt och trevligt bemötande gentemot kollegor och patienter.
 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

 • Minst två års erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller onkologisk omvårdnad.

 • Kommunikativ förmåga i både tal och skrift. 

Meriterande:

 • Erfarenhet av mottagningsarbete.

 • Erfarenhet av cancervård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se

Dela detta jobb

Undersköterska till mottagning för gynekologisk cancer, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset