halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Ansök nu

Undersköterska till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik är en av de länsverksamheter som tillhör Medicin. På denna avdelning jobbar vi främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi. Som undersköterska arbetar du i team med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist.

Vår arbetsgrupp präglas av individer i olika åldrar, män och kvinnor som strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet står i fokus för den vård vi ger.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ansvar för sedvanliga undersköterskeuppgifter med inriktning på njur-och hematologi som tex. omvårdnad, provtagning och kontroller. Arbetet är varierat och ger goda förutsättningar att utvecklas inom rollen.

Vi har önskescheman på vår avdelning, som gör att man kan påverka sin arbetstid om man tex. vill vara ledig en speciell helg. Vi jobbar i snitt var annan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på sjukhus.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor visar en social kompetens med ett positivt bemötande. Vi ser också att du är strukturerad och har en god empatisk förmåga. Det är också viktigt för oss att du samarbetar väl med andra samt förstår din roll och hur ditt agerande och dina beslut påverkar verksamheten.

Anställningen är ett vikariat under 6 månader, 2022-09-01 tom. 2023-03-01.

Är du intresserad av att bli vår kollega till hösten? Välkommen att lämna in din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: 076-1372246

E-post: maria.lundin@rvn.se

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 67 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Region Västernorrland